Bedankje voor de opa's en oma's!!!!!!!
     
Home Pagina

Over ons pagina

Dit zijn wij

Dit zijn wij (2)

Contact Pagina

Favoriete Links

Wesley's hoekje

Voor de opa's en oma's

Henk's hoekje

Betty Boop (een obsessie)

Kleurplaten

Onze vakantie in Griekenland (Kos)

 

Dit stukje is speciaal voor opa en oma Ravenswaay en opa en oma van den Berg!

Wij willen jullie via deze weg even laten weten dat we jullie heel erg dankbaar zijn dat jullie altijd voor ons klaarstaan en op willen passen. Ik werk 5 dagen in de week en dan zijn jullie er altijd om Wesley op te vangen. Wij vinden dat zo vreselijk lief en daarom willen we jullie zeggen dat we vresellijk veel van jullie houden! Ik ben ook heel dankbaar dat Wesley niet naar een kinderdagverblijf hoeft, want waar is een kind nou beter op zijn plek dan bij zijn eigen opa en oma? Nergens dus alleen bij jullie is hij thuis!!!! 

  Oma met de net 5 minuten oude Wesley.

Ik had het van mijn moeder nooit verwacht maar ze is echt helemaal verliefd op Wesley. Vroeger zei ze altijd tegen mij:,, Als je ooit een hok met jongens krijgt ga je mij deur maar voorbij" Maar daar is ze toch van terug gekomen. Als er nu iemand is die gek is op Wesley is dat mijn moeder wel!!! Hartstikke bedankt mam dat je zo'n lieve oma bent voor Wes. Hij is ook stapel op jullie. Als ik tegen hem zeg gaan we naar opa en oma staat hij al in de gang met zijn jas in zijn handjes......

En daar hebben we opa!!!!!!!

Opa is altijd in de weer met Wesley. Voetballen achter in de tuin, fietsen door de bossen, en bouwen met de legoblokken. Wat hebben die 2 altijd een schik. Samen met opa en oma op de bank naar Ploppie kijken. Wat een feest!!!!! Oh en pa ik we houden van je en je bent een scheet van een opa!!!!!

Opa en oma van den Berg

Hier gaat Wesley altijd op woensdag en donderdag naartoe en opa staat altijd op hem te wachten als Wesley komt. Als Wesley opa ziet in de deuropening dan is het altijd OPAAAAAAAA!!! Ze zijn samen de hele dag lekker aan het keutelen. Pa en ma we houden van jullie en hartsikke bedankt dat jullie Wesley opvangen als ik moet werken..... Jullie zijn een lieve opa en oma en Wesley weet het precies als hij bij jullie is waar alles ligt hahahahahahahaha he opa???? 
 

 
   
 

Gemaakt door Jolanda en Henk!