Wesley's hoekje
     
Home Pagina

Over ons pagina

Dit zijn wij

Dit zijn wij (2)

Contact Pagina

Favoriete Links

Wesley's hoekje

Voor de opa's en oma's

Henk's hoekje

Betty Boop (een obsessie)

Kleurplaten

Onze vakantie in Griekenland (Kos)

 
Mijn favorieten dingen!

Mijn mama heeft dit hoekje voor mij gemaakt om favorieten dingen in op te slaan.


DE TELETUBBIES

Mijn favorieten figuurtje van de teletubbies is Lala. Ik heb ze allemaal, maar er is er 1 en die moet overal mee naartoe. Als ik s'avond's naar mijn bed moet zingt Lala mij in slaap er zitten ook lichtjes op zijn buikje! 

SESAMSTRAAT

Sesamstraat kijk ik altijd met mama als ze uit haar werk komt. Dan kruip ik lekker tegen haar aan en kijken we saampjes dat vind ik heel gezellig!!!!!

KABOUTER PLOP

Toen ik 6 maanden oud was keek ik al naar Ploppie. Ik werd altijd heel boos als mijn papa of mama de tv uit deed. Dan zette ik een enorme keel op om ff te laten horen dat ik het er niet mee eens was. Nu heb ik bijna de hele serie op dvd en mag ik kijken zo vaak als ik wil!

BRUM!!!!!

Ik ben gek op auto's en daarom vind ik brum de leukste die er is!!!!!

BOB DE BOUWER

Mijn papa is timmerman en ik help mijn papa heel veel. Daarom heeft hij een dvd-tje voor mij gekocht om samen met papa te kijken hoe ik dat allemaal moet doen. Mijn papa is de liefste papa van de wereld!!!

PIET PIRAAT

Piet Piraat heeft altijd hele leuke liedjes zoals: Piet Piraat en Storm op zee. als ik dat hoor moet altijd even dansen. Ik ben heel gek op muziek.

Mijn eerste zwemdiploma!!!!!!!! Hoera.

Ik heb samen met mijn opa op teddyberen zwemles gezeten en ik heb daar met opa mijn diploma gehaald. Mijn opa is badmeester en kan heel goed zwemmen en ik kan het al bijna net zo goed als hem hahahahahahahaha bedankt opa XXXXX-jes van Wesley.

BOOHBAH

Deze vind ik wel leuk maar als ik ze 5 minuten gezien heb ben ik het wel zat!!!!! mijn mama en papa vinden ze vreselijk!!!!!!!! Heel irritant. Opa en oma trouwens ook!

BUMBAA

S'morgens om 7 uur op ketnet komt dit schattige clowntje op de tv en ik vind hem echt heeeeeeeeel leuk!

FINDING NEMO

Finding Nemo is mijn mooiste disney film die ik heb. Als mijn mama die opzet hoort ze mij niet meer hoor. Ik vind het zoooooooooooooo spannend!!!!!

DE TWEENIES

Deze heb ik even heel leuk gevonden maar nu niet meer hoor. Ja je kan ook niet alles leuk vinden toch???

SAMSON & GERT

Dat kijk ik zondag's altijd met mijn papa en mama en ik noem Samson altijd "POES" en dan moet mijn mama altijd lachen!

LALA

 

KOEKIEMONSTER

 

 
   
 

Gemaakt door mama voor Wesley.